سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ کسادیلای تخم مرغ و لوبیا

کسادیلای تخم مرغ و لوبیا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۸ عدد
شیر ۱ قاشق سوپ خوری
اسفناج ۵ پیمانه
لوبیا سفید ۱ پیمانه
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱.۵ پیمانه
نان پیتا ۸ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
کسادیلای تخم مرغ و لوبیا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کسادیلای تخم مرغ و لوبیا
روش ساخت
مرحله 1لوبیا را از چند ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید، سپس بپزید. لوبیای پخته را در سبدی بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. در یک کاسه تخم‌مرغ‌ها را همراه با شیر، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله 2در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، برگ‌های خرد شده اسفناج را داخل آن بریزید و تفت دهید. بعد از 3-2 دقیقه مخلوط تخم‌مرغ را اضافه کرده و به‌ آرامی مواد را هم بزنید. صبر کنید تا تخم‌مرغ بپزد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله 3نان‌های پیتا را روی سطح تمیزی قرار دهید. مقداری پنیر روی هر کدام از آن‌ها بریزید. حالا مقداری از مخلوط اسفناج را روی نصف حجم نان‌ها بریزید و سپس نان‌ها را از وسط تا کنید.
مرحله 4در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نان‌ها را داخل تابه قرار دهید. حدود 2-1 دقیقه صبر کنید تا یک طرف آن‌ها طلایی و برشته شود، سپس آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم طلایی شوند.
مرحله 5ساندویچ‌های آماده را داخل ظرفی قرار دهید، آن‌ها را از وسط نصف کرده و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین