زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۱۲۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ فنجان |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
زردچوبه ۱/۲ قاشق مربا خوری |
آویشن ۱/۴ قاشق چای خوری |
نمک و روغنبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۲-۳ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۴ عدد |
آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری |
آب ۴ قاشق غذا خوری |
زعفران آب کرده ۱-۲ قاشق مربا خوری |
نمک ۱/۲ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | ابتداموادداخل کرب روآماده میکنیم:پیازرانگینی خردمیکنیم وباکمی روغن توماهیتابه سرخ میکنیم تا جایی که طلایی بشه وبعدشعله روکم میکنیم وبهش گوشت چرخ کرده رواضافه میکنیم وتفت میدیم. |
مرحله 2 | وقتی رنگ گوشت قهوه ای شد فلفل دلمه ای (که جمعا یه فنجان بود) روهم اضافه میکنیم وتفت میدیم با بقیه مواد ونمک وادویجات وهم میزان میکنیم ورب گوجه فرنگی روهم میریزیم وباموادخوب هم میزنیم تا خوش رنگ بشه . |
مرحله 3 | درپایان جعفری خردشده رواضافه میکنیم وهم میزنیم وزیزتابه رو خاموش میکنید سعی کنیدروغن اضافه رو دوربریزید. |
مرحله 4 | تهیه کرپ:حالاتویه کاسه ای تخم مرغهارو می شکنیم وآب وزعفران ونمک رواضافه میکنیم وخوب باهمزن دستی یا چنگال هم میزنیم وسپس آرد اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا مایه یکدستی بدست بیاد . |
مرحله 5 | حالا تویه تابه تقریبا۳۰ سانتی مقدارکمی روغن اضافه می کنیم وکمی که گرم شد مایع کرب رومیریزیم وصاف میکنیم تا ببنده وکمی طلایی بشه نبایدحرارت زیادباشه وزیادسرخ بشه چون موقع رول کردن میشکنه (پاره می شه) |
مرحله 6 | بعدازطلایی شدن یه طرف ازروی حرارت برمیداریم تا خنک شه وخمیر روبرمیگردونیم تا طرف دیگش هم کمی طلایی بشه ازروی حرارت برمی داریم |
مرحله 7 | وموادگوشتی روسطح خمیر پهن میکنیم و ازیه طرف شروع می کنیم به رول کردن,اگه نیازبود هرقسمت رول رویکم دیگه روحرارت می زاریم تا طلایی تر بشه ودرنهایت با برشهای دو ,سه سانتی برش بدین ومیتونین با سس کچاب ویا مایونز تزیین کنید. |