سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



املت وکرپ کرپ گوشت

کرپ گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۱۲۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ فنجان
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق مربا خوری
آویشن ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک و روغنبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۲-۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری
آب ۴ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده ۱-۲ قاشق مربا خوری
نمک ۱/۲ قاشق مربا خوری
کرپ گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کرپ گوشت
روش ساخت
مرحله 1ابتداموادداخل کرب روآماده میکنیم:پیازرانگینی خردمیکنیم وباکمی روغن توماهیتابه سرخ میکنیم تا جایی که طلایی بشه وبعدشعله روکم میکنیم وبهش گوشت چرخ کرده رواضافه میکنیم وتفت میدیم.
مرحله 2وقتی رنگ گوشت قهوه ای شد فلفل دلمه ای (که جمعا یه فنجان بود) روهم اضافه میکنیم وتفت میدیم با بقیه مواد ونمک وادویجات وهم میزان میکنیم ورب گوجه فرنگی روهم میریزیم وباموادخوب هم میزنیم تا خوش رنگ بشه .
مرحله 3درپایان جعفری خردشده رواضافه میکنیم وهم میزنیم وزیزتابه رو خاموش میکنید سعی کنیدروغن اضافه رو دوربریزید.
مرحله 4تهیه کرپ:حالاتویه کاسه ای تخم مرغهارو می شکنیم وآب وزعفران ونمک رواضافه میکنیم وخوب باهمزن دستی یا چنگال هم میزنیم وسپس آرد اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا مایه یکدستی بدست بیاد .
مرحله 5حالا تویه تابه تقریبا۳۰ سانتی مقدارکمی روغن اضافه می کنیم وکمی که گرم شد مایع کرب رومیریزیم وصاف میکنیم تا ببنده وکمی طلایی بشه نبایدحرارت زیادباشه وزیادسرخ بشه چون موقع رول کردن میشکنه (پاره می شه)
مرحله 6بعدازطلایی شدن یه طرف ازروی حرارت برمیداریم تا خنک شه وخمیر روبرمیگردونیم تا طرف دیگش هم کمی طلایی بشه ازروی حرارت برمی داریم
مرحله 7 وموادگوشتی روسطح خمیر پهن میکنیم و ازیه طرف شروع می کنیم به رول کردن,اگه نیازبود هرقسمت رول رویکم دیگه روحرارت می زاریم تا طلایی تر بشه ودرنهایت با برشهای دو ,سه سانتی برش بدین ومیتونین با سس کچاب ویا مایونز تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین