مرحله 1 | نمک و آرد را در یک کاسه الک کنید |
مرحله 2 | شیر و تخم مرغها را در یک ظرف با هم مخلوط نمایید سپس آرد را اضافه نمایید تا کاملا یکدست شود، سپس پیازچههای خرد شده را به آن اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه کنار قرار دهید. |
مرحله 3 | کدو حلوایی را پوست کنده و خرد کنید |
مرحله 4 | کدو حلواییپوستکنده و خردشده را با کمی آب به مدت 20 الی 30 دقیقه بپزید تا کدوها نرم شوند. آنها را به یک آبکش منتقل کنید و در حدود 5 دقیقه کناری بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. بهتر است آب کمی برای پخت اضافه کنید که در پایان پخت آب آن تمام شود در این صورت کدوها خوشمزهتر میشوند |
مرحله 5 | برگهای مریم گلی، ریحان و جعفری را ریز خرد کنید |
مرحله 6 | کدوی پخته شده را با یک چنگال پوره کنید. برگهای خرد شده مریم گلی، جعفری، نمک، فلفل و پودر جوز هندی را با آن مخلوط نمایید |
مرحله 7 | پنیر خامهای را خرد کرده و به آنها اضافه کنید |
مرحله 8 | فر را با دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک تابه به قطر 18 سانتیمتر را با روغن چرب نمایید و را روی حرارت متوسط گرم کنید |
مرحله 9 | ¼ پیمانه از مایع کرپ (مخلوط) را در آن بریزید و تابه را بچرخانید تا تمام سطح آن را بپوشاند. آن را به مدت 2 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. بعد آن را برگردانید و سمت دیگر را به مدت 1 دقیقه سرخ کنید |
مرحله 10 | آن را به یک ظرف دربدار منتقل نمایید تا گرم بماند. این کار را با بقیه مایع کرپ انجام دهید تا 8 کرپ آماده شود |
مرحله 11 | یک خمیر کرپ را روی تخته آشپزی قرار دهید. ⅓ پیمانه از مخلوط کدو حلوایی را روی آن قرار دهید و آن را رول کنید. این کار را با بقیه کرپها تکرار کنید |
مرحله 12 | یک ظرف پیرکس با عمق 5 سانتی متر و طول و عرض 30*24 را چرب کنید. و کرپها را در ظرف قرار داده و روی آنها را با ریحان خرد شده، سس گوجه و پنیر پارمزان بپوشانید |
مرحله 13 | بدون اینکه درب ظرف را بگذارید آنها را به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که پنیرها آب شوند در فر بپزید. 3 دقیقه آنها را در دمای اتاق قرار دهید و بعد با سالاد سرو نمایید |