سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



املت وکرپ کرپ کدو حلوایی لقمه ای

کرپ کدو حلوایی لقمه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
کدو حلوایی ۸۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱ پیمانه
سس ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
پیازچه ۱/۲ پیمانه
آرد ۲/۳ پیمانه
برگ جعفری ۱/۴ پیمانه
برگ ریحان ۱/۴ پیمانه
برگ مریم گلی ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۴ قاشق مربا خوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق مربا خوری
روغن زیتونبه مقدار لازم
کرپ کدو حلوایی لقمه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کرپ کدو حلوایی لقمه ای
روش ساخت
مرحله 1نمک و آرد را در یک کاسه الک کنید
مرحله 2شیر و تخم مرغ‌ها را در یک ظرف با هم مخلوط نمایید سپس آرد را اضافه نمایید تا کاملا یکدست شود، سپس پیازچه‌های خرد شده را به آن اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه کنار قرار دهید.
مرحله 3کدو حلوایی را پوست کنده و خرد کنید
مرحله 4کدو حلوایی‌پوست‌کنده و خردشده را با کمی آب به مدت 20 الی 30 دقیقه بپزید تا کدوها نرم شوند. آنها را به یک آبکش منتقل کنید و در حدود 5 دقیقه کناری بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. بهتر است آب کمی برای پخت اضافه کنید که در پایان پخت آب آن تمام شود در این صورت کدوها خوشمزه‌تر می‌شوند
مرحله 5برگ‌های مریم گلی، ریحان و جعفری را ریز خرد کنید
مرحله 6کدوی پخته شده را با یک چنگال پوره کنید. برگ‌های خرد شده مریم گلی، جعفری، نمک، فلفل و پودر جوز هندی را با آن مخلوط نمایید
مرحله 7پنیر خامه‌ای را خرد کرده و به آنها اضافه کنید
مرحله 8فر را با دمای 180 تا 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک تابه به قطر 18 سانتی‌متر را با روغن چرب نمایید و را روی حرارت متوسط گرم کنید
مرحله 9¼ پیمانه از مایع کرپ (مخلوط) را در آن بریزید و تابه را بچرخانید تا تمام سطح آن را بپوشاند. آن را به مدت 2 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. بعد آن را برگردانید و سمت دیگر را به مدت 1 دقیقه سرخ کنید
مرحله 10آن را به یک ظرف درب‌دار منتقل نمایید تا گرم بماند. این کار را با بقیه مایع کرپ انجام دهید تا 8 کرپ آماده شود
مرحله 11یک خمیر کرپ را روی تخته آشپزی قرار دهید. ⅓ پیمانه از مخلوط کدو حلوایی را روی آن قرار دهید و آن را رول کنید. این کار را با بقیه کرپ‌ها تکرار کنید
مرحله 12یک ظرف پیرکس با عمق 5 سانتی متر و طول و عرض 30*24 را چرب کنید. و کرپ‌ها را در ظرف قرار داده و روی آنها را با ریحان خرد شده، سس گوجه و پنیر پارمزان بپوشانید
مرحله 13بدون اینکه درب ظرف را بگذارید آنها را به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که پنیرها آب شوند در فر بپزید. 3 دقیقه آنها را در دمای اتاق قرار دهید و بعد با سالاد سرو نمایید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین