زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
شیر ۲/۳ فنجان |
روغن ۳ قاشق سوپ خوری |
آرد ۱/۲ فنجان |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | در یک کاسه متوسط ، تخم مرغ ، شیر و یک قاشق سوپ خوری روغن را با هم مخلوط کنید . |
مرحله 2 | آرد و نمک را بتدریج به آن افزوده و هم بزنید تا صاف و یکدست شود . روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید . |
مرحله 3 | باقیمانده روغن را در یک ماهیتانه گود بریزید . دو قاشق از خمیر را در ماهیتابه بریزید تا به آهستگی لایه نازکی را در کف ماهیتابه تشکیل دهد . |
مرحله 4 | یک بار آن را برگردانید تا دو طرف آن به رنگ طلایی در آید . اینکار را تکرار کنید تا همه خمیر استفاده شود . درصورت نیاز دوباره روغن در ماهیتابه بریزید . |