زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱ لیوان |
آب ۱ لیوان |
تخم مرغ ۲ عدد |
آرد ۲ لیوان |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
فلفل سبز ۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۱ عدد |
نمک ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
کره ۱.۵ قاشق غذا خوری |
شیر ۲ لیوان |
تخم مرغ ۱ عدد |
پنیر ۱ پیمانه |
مرحله 1 | برای سس بشامل ابتدا در ظرفی روی حرارت کره را آب کرده بعد آرد را اضافه و مدام هم میزنیم بعد شیر را اضافه میکنیم وقتی ک غلیظ شد فلفل و تخم مرغ را اضافه سریع هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم |
مرحله 2 | مواد کرپ را باهم مخلوط کنید و درون یک ماهیتابه که کمی چرب شده اندازه یک ملاقه از مواد بریزید و پشت و روی کرپ را سرخ کنید |
مرحله 3 | مواد گوشتی وسط کرپ را آماده کنید :گوشت را تفت دهید و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و ادویه جات هم اضافه کنید |
مرحله 4 | داخل قالب مورد نظرتون رو چرب کنید یک عدد کرپ بزارید سس بشامل بریزید و بعد مواد گوشتی و بعد پنیر و دوباره کرپ بعدی رو روی این مواد بزارید و به همین ترتیب ادامه بدید تا مواد و کرپ ها روی هم چیده بشن |
مرحله 5 | روی آخرین لایه کرپ سس بشامل و پنیر بریزید و توی فر 200درجه از قبل گرم شده بزارید تا وقتی که روی کرپ ها کاملا برشته شود |