سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



املت وکرپ کرپ با سس پرتقال

کرپ با سس پرتقال
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱/۱/۴ پیمانه
کره ۲ قاشق سوپ خوری
نمکنوک قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
آب پرتقال ۱ پیمانه
پوست پرتقال ۱/۴ پیمانه
کره ۱۰ قاشق سوپ خوری
شکر ۱/۳ پیمانه
ماءالشعیر ۱/۳ پیمانه
کرپ با سس پرتقال
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کرپ با سس پرتقال
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کرپ‌ها را آماده کنید. به این صورت که آرد و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید و داخل آن یک حفره ایجاد کنید. داخل حفره تخم‌مرغ را بشکنید. با قاشق چوبی مواد را به‌ آرامی با هم مخلوط کنید. حالا شیر را به‌ آرامی اضافه کرده و هم بزنید تا مایه نرمی به وجود بیاید.
مرحله 2در انتها کره‌ آب‌ شده را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کرپ آماده شود. مایه باید شبیه خامه غلیظ شود. مایه را حدود 30 دقیقه استراحت دهید.
مرحله 3در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حدود 3 قاشق سوپ‌خوری از مایه کرپ را وسط تابه بریزید و آن را گرد کنید. حدود 30 ثانیه صبر کنید تا یک طرف آن سرخ شود، سپس آن را به‌ دقت برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود. همه مایه را به همین شکل آماده کنید.
مرحله 4در فاصله‌ای که کرپ‌ها در حال آماده شدن هستند، سس را آماده کنید. در یک تابه آب‌پرتقال، پوست پرتقال رنده شده، ماءالشعیر، کره و شکر را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا مواد جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده و حدود 15-10 دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله 5کرپ‌ها را تا کنید و در یک تابه‌ بزرگ آن‌ها را بچینید، سپس سس را روی آن‌ها بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس به خورد کرپ‌ها برود، سپس آن‌ها را سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین