زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
شیر ۱/۱/۴ پیمانه |
کره ۲ قاشق سوپ خوری |
نمکنوک قاشق چای خوری |
روغنبه مقدار لازم |
آب پرتقال ۱ پیمانه |
پوست پرتقال ۱/۴ پیمانه |
کره ۱۰ قاشق سوپ خوری |
شکر ۱/۳ پیمانه |
ماءالشعیر ۱/۳ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا کرپها را آماده کنید. به این صورت که آرد و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید و داخل آن یک حفره ایجاد کنید. داخل حفره تخممرغ را بشکنید. با قاشق چوبی مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. حالا شیر را به آرامی اضافه کرده و هم بزنید تا مایه نرمی به وجود بیاید. |
مرحله 2 | در انتها کره آب شده را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کرپ آماده شود. مایه باید شبیه خامه غلیظ شود. مایه را حدود 30 دقیقه استراحت دهید. |
مرحله 3 | در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حدود 3 قاشق سوپخوری از مایه کرپ را وسط تابه بریزید و آن را گرد کنید. حدود 30 ثانیه صبر کنید تا یک طرف آن سرخ شود، سپس آن را به دقت برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود. همه مایه را به همین شکل آماده کنید. |
مرحله 4 | در فاصلهای که کرپها در حال آماده شدن هستند، سس را آماده کنید. در یک تابه آبپرتقال، پوست پرتقال رنده شده، ماءالشعیر، کره و شکر را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا مواد جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده و حدود 15-10 دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 5 | کرپها را تا کنید و در یک تابه بزرگ آنها را بچینید، سپس سس را روی آنها بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس به خورد کرپها برود، سپس آنها را سرو کنید. |