سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت کروکت گوشت

کروکت گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
برنج ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
سس سفید ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آرد سفید ۱ پیمانه
آرد سوخاری ۱ پیمانه
ادویهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
کروکت گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کروکت گوشت
روش ساخت
مرحله 1گوشت را با برنج آبکش شده،پیاز رنده شده،یک عدد تخم مرغ،سس سفیدو نمک وفلفل خوب مخلوط کنید و به صورت خمیر درآورید.مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.
مرحله 2به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و لوله کنید.
مرحله 3 ابتدا در آرد سفید بغلتانید بعد در تخم مرغ زده شده بزنید. پس از آن در آرد سوخاری که به آن ادویه اضافه کرده اید بچرخانید. همه خمیر را به همین ترتیب آماده کرده و کنار بگذارید.
مرحله 4در تابه ای روغن را کاملا داغ کنید و کروکت ها را در ان سرخ کنید. البته موقع سرخ کردن آنها حرارت بسیار ملایم باشد تا مغز گوشت بپزد و فقط آرد سوخاری اطراف آن زود برشته نشود.
مرحله 5کروکت ها را پس از سرخ شدن در ظرفی چیده و اطراف آن را با سبزیجات تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین