زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم |
برنج ۱/۲ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
تخم مرغ ۳ عدد |
سس سفید ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آرد سفید ۱ پیمانه |
آرد سوخاری ۱ پیمانه |
ادویهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | گوشت را با برنج آبکش شده،پیاز رنده شده،یک عدد تخم مرغ،سس سفیدو نمک وفلفل خوب مخلوط کنید و به صورت خمیر درآورید.مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید. |
مرحله 2 | به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و لوله کنید. |
مرحله 3 | ابتدا در آرد سفید بغلتانید بعد در تخم مرغ زده شده بزنید. پس از آن در آرد سوخاری که به آن ادویه اضافه کرده اید بچرخانید. همه خمیر را به همین ترتیب آماده کرده و کنار بگذارید. |
مرحله 4 | در تابه ای روغن را کاملا داغ کنید و کروکت ها را در ان سرخ کنید. البته موقع سرخ کردن آنها حرارت بسیار ملایم باشد تا مغز گوشت بپزد و فقط آرد سوخاری اطراف آن زود برشته نشود. |
مرحله 5 | کروکت ها را پس از سرخ شدن در ظرفی چیده و اطراف آن را با سبزیجات تزئین کنید. |