زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۵۰۰ گرم |
جعفری ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
کوکتل ۵ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
پودر سوخاری ۱۰ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | سیب زمینی ها رو آبپز و سپس رنده یا له می کنیم. |
مرحله 2 | زرده تخم مرغ، آرد، جعفری خرد شده، نمک و فلفل رو افزوده و ورز میدیم تا مواد به خورد هم برن. |
مرحله 3 | کوکتل ها رو حلقه و سرخ می کنیم. یک عدد تخم مرغو در ظرفی ریخته و هم می زنیم، در ظرف دیگه ای هم پودر سوخاری می ریزیم. |
مرحله 4 | از مواد برداشته داخل دست گلوله می کنیم و یه حلقه کوکتل گوشت داخل مواد قرار داده و شکل میدیم. |
مرحله 5 | ابتدا در تخم مرغ وسپس در پودر سوخاری می غلطونیم و در روغن خیلی داغ و فراوون به مدت زمان کمی سرخ می کنیم در حدی که طلایی بشن. |
مرحله 6 | بعد از سرخ شدن در آبکش میذاریم تا روغن اضافه گرفته بشه. |