سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سس و رب کره بادام زمینی

کره بادام زمینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
بادام ۱ فنجان
عسل ۲-۱ قاشق چای خوری
روغن بادام زمینی ۲-۱ قاشق سوپ خوری
پودر شکر ۱.۵ فنجان
پودر کاکائو ۱/۲ فنجان
بادام زمینی ۲ فنجان
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
روغن بادام زمینی ۳ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
بادام زمینی ۲ فنجان
روغن بادام زمینی ۲ قاشق چای خوری
عسل ۲-۱ قاشق چای خوری
کره بادام زمینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کره بادام زمینی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. بادام زمینی ها را در یک قالب کیک گرد یا مربع شکل یا سینی فر لبه دار بریزید.
مرحله 2 آنها را 3 دقیقه بو بدهید. تابه را تکان بدهید یا بادام زمینی ها را هم بزنید سپس 3 تا 5 دقیقه دیگر تا زمانی که قهوه ای روشن شوند و بوی آجیل از آنها بلند شود بو بدهید. مواظب باشید. مغز آجیل خیلی سریع می سوزد.
مرحله 3برای درست کردن کره ی بادام زمینی، بادام زمینی های بو داده را داخل کاسه ی یک غذا ساز بریزید. 1 دقیقه بزنید سپس لبه های کاسه را با یک کاردک پاک کنید. 2 تا 3 دقیقه دیگر تا زمانی که کره ی بادام زمینی نرم و براق به دست بیاید بزنید. حالا به میزان دلخواه نمک و عسل اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله 4ما معمولاً نصف قاشق چایخوری نمک و 1 و نیم قاشق چایخوری عسل می ریزیم که کره ی بادام زمینی را کمی شیرین می کند. غلظت را چک کنید. ما دوست داریم 2 قاشق چایخوری روغن اضافه کنیم. مطابق نیاز روغن اضافه کنید.
مرحله 5 اگر کره ی بادام زمینی را طوری درست می کنید که دانه های درشت زیر دندان بیاید، قبل از شروع کار 1/3 فنجان بادام زمینی بو داده را اندازه بگیرید و بعد داخل کاسه ی غذا ساز بریزید. 8 تا 10 مرتبه بزنید تا بادام زمینی ها خیلی کوچک خرد شوند.
مرحله 6بادام زمینی خرد شده را در یک کاسه بریزید و برای بعد کنار بگذارید. سپس وقتی کره ی بادام زمینی را درست کردید بادام زمینی کنار گذاشته شده را به کره ی بادام زمینی اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 7بادام زمینی ها و بادام را طبق آنچه در بالا گفته شد بو بدهید. سپس بادام زمینی و بادام بو داده را داخل کاسه ی غذا ساز بریزید. 1 دقیقه بزنید سپس لبه های کاسه را با یک کاردک پاک کنید. 2 تا 3 دقیقه دیگر تا زمانی که کره ی بادام زمینی نرم و براق به دست بیاید بزنید.
مرحله 8حالا به میزان دلخواه نمک و عسل اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. ما معمولاً نصف قاشق چایخوری نمک و 1 و نیم قاشق چایخوری عسل می ریزیم که کره ی بادام زمینی را کمی شیرین می کند. غلظت را چک کنید. ما دوست داریم 1 تا 2 قاشق سوپخوری روغن اضافه کنیم. مطابق نیاز روغن اضافه کنید.
مرحله 9طرز تهیه کره بادام زمینی شکلاتی :
مرحله 10بادام زمینی ها را طبق آنچه در بالا گفته شد بو بدهید. بادام زمینی های بو داده را داخل کاسه ی یک غذا ساز بریزید. 1 دقیقه بزنید سپس لبه های کاسه را با یک کاردک پاک کنید. 2 تا 3 دقیقه دیگر تا زمانی که کره ی بادام زمینی شکلاتی نرم به دست بیاید بزنید.
مرحله 11نمک، روغن، پودر کاکائو و شکر پودری را اضافه کنید سپس 1 دقیقه دیگر تا مخلوط و براق شوند بزنید.
مرحله 12کره ی بادام زمینی را در ظرف محافظ غذا بریزید. در آن را ببندید و تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین