مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. بادام زمینی ها را در یک قالب کیک گرد یا مربع شکل یا سینی فر لبه دار بریزید. |
مرحله 2 | آنها را 3 دقیقه بو بدهید. تابه را تکان بدهید یا بادام زمینی ها را هم بزنید سپس 3 تا 5 دقیقه دیگر تا زمانی که قهوه ای روشن شوند و بوی آجیل از آنها بلند شود بو بدهید. مواظب باشید. مغز آجیل خیلی سریع می سوزد. |
مرحله 3 | برای درست کردن کره ی بادام زمینی، بادام زمینی های بو داده را داخل کاسه ی یک غذا ساز بریزید. 1 دقیقه بزنید سپس لبه های کاسه را با یک کاردک پاک کنید. 2 تا 3 دقیقه دیگر تا زمانی که کره ی بادام زمینی نرم و براق به دست بیاید بزنید. حالا به میزان دلخواه نمک و عسل اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. |
مرحله 4 | ما معمولاً نصف قاشق چایخوری نمک و 1 و نیم قاشق چایخوری عسل می ریزیم که کره ی بادام زمینی را کمی شیرین می کند. غلظت را چک کنید. ما دوست داریم 2 قاشق چایخوری روغن اضافه کنیم. مطابق نیاز روغن اضافه کنید. |
مرحله 5 | اگر کره ی بادام زمینی را طوری درست می کنید که دانه های درشت زیر دندان بیاید، قبل از شروع کار 1/3 فنجان بادام زمینی بو داده را اندازه بگیرید و بعد داخل کاسه ی غذا ساز بریزید. 8 تا 10 مرتبه بزنید تا بادام زمینی ها خیلی کوچک خرد شوند. |
مرحله 6 | بادام زمینی خرد شده را در یک کاسه بریزید و برای بعد کنار بگذارید. سپس وقتی کره ی بادام زمینی را درست کردید بادام زمینی کنار گذاشته شده را به کره ی بادام زمینی اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 7 | بادام زمینی ها و بادام را طبق آنچه در بالا گفته شد بو بدهید. سپس بادام زمینی و بادام بو داده را داخل کاسه ی غذا ساز بریزید. 1 دقیقه بزنید سپس لبه های کاسه را با یک کاردک پاک کنید. 2 تا 3 دقیقه دیگر تا زمانی که کره ی بادام زمینی نرم و براق به دست بیاید بزنید. |
مرحله 8 | حالا به میزان دلخواه نمک و عسل اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. ما معمولاً نصف قاشق چایخوری نمک و 1 و نیم قاشق چایخوری عسل می ریزیم که کره ی بادام زمینی را کمی شیرین می کند. غلظت را چک کنید. ما دوست داریم 1 تا 2 قاشق سوپخوری روغن اضافه کنیم. مطابق نیاز روغن اضافه کنید. |
مرحله 9 | طرز تهیه کره بادام زمینی شکلاتی : |
مرحله 10 | بادام زمینی ها را طبق آنچه در بالا گفته شد بو بدهید. بادام زمینی های بو داده را داخل کاسه ی یک غذا ساز بریزید. 1 دقیقه بزنید سپس لبه های کاسه را با یک کاردک پاک کنید. 2 تا 3 دقیقه دیگر تا زمانی که کره ی بادام زمینی شکلاتی نرم به دست بیاید بزنید. |
مرحله 11 | نمک، روغن، پودر کاکائو و شکر پودری را اضافه کنید سپس 1 دقیقه دیگر تا مخلوط و براق شوند بزنید. |
مرحله 12 | کره ی بادام زمینی را در ظرف محافظ غذا بریزید. در آن را ببندید و تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید. |