سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کرم وموس کرم کیک میوه ای

کرم کیک میوه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
کیک اسفنجی ۱ عدد
کمپوت زردآلو ۲ قوطی
آب میوه ۳ قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
شکر ۶ قاشق سوپ خوری
خامه‏ ۳۲۰ گرم
کرم کیک میوه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کرم کیک میوه ای
روش ساخت
مرحله 1کیک اسفنجی را در یک قالب چهارگوش یا گرد تهیه کنید. بعد از پخت از قالب جدا کنید و مجددا داخل قالب کمربندی قرار دهید.
مرحله 2سطح روی کیک را با آبمیوه مرطوب کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3کمپوت زردآلو را از شیره آن جدا کنید.
مرحله 4هسته‌های زردآلو را نیز جدا کنید. یک‌ دوم از شیره را داخل ظرفی بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید. پودر ژلاتین را روی بخار آب قرار دهید ( بن ماری ) تا رقیق شود.
مرحله 5باقیمانده شیره و زردآلوها را داخل دستگاه غذاساز بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. به مدت 3 ثانیه بزنید تا به شکل پوره درآید؛ سپس ژلاتین رقیق شده را به آن اضافه کنید.
مرحله 6نیمی از این مواد را داخل خامه فرم گرفته بریزید و بعد از مخلوط شدن مواد را روی کیک اسفنجی مرطوب شده پهن کنید و سطح روی آن را کاملا صاف کنید.
مرحله 7باقیمانده پوره میوه را روی مواد خامه‌ای بریزید و بعد از صاف کردن داخل یخچال قرار دهید تا کاملا فرم گرفته و سفت شود. سپس از قالب جدا کنید و برش دهید.
مرحله 8سطح روی آن را به صورت دلخواه با خامه و میوه تازه تزیین کنید. در صورت تمایل می توانید به جای کمپوت زرد آلو از هر نوع کمپوت استفاده کنید. بنابراین در تمام فصول می توانید از این کرم کیک مطابق ذائقه خود استفاده کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین