زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ پیمانه |
شکر ۳/۴ پیمانه |
خامه صبحانه ۱ بسته |
پنیر ماسکارپونه ۱ بسته |
کافی میکس ۲ بسته |
کافی میت ۲ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا شیر و شکر رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا شیر گرم بشه و شکر حل بشه . وقتی کمی شیر گرم شد بهش کافی میکس و کافی میت رو اضافه کنید ( میتونید کافی میت رو حذف کنید مشکلی پیش نمیاد) . |
مرحله 2 | و هم بزنید تا یکدست بشه وقتی شیر خواست بجوشه از روی حرارت بردارید و بهش پودر ژلاتین رو که در کمی شیر به روش بنماری حل کردید اضافه کنید و اجازه بدید تا مواد کاملا خنک بشه . |
مرحله 3 | پنیر ماسکار پونه و خامه رو با مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کاملا یکدست بشه . |
مرحله 4 | وقتی موادتون خنک شد مخلوط پنیر و خامه رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و اگر خواستین از صافی رد کنید . و داخل قالب چرب شده بریزید و بذارید یخچال حدود ۷ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه . |
مرحله 5 | تزیین دسر: ژله بستنی آلوورا هستش درست کردم داخل ظرف پیرکس ریختم گذاشتم یخچال سفت شد بعد با قالب دایره قالب زدم و به دیواره های قالب چسبوندم و نیم ساعت گذاشتم یخچال تا کامل به دیواره بچسبن بعد مواد دسر روریختم روش . |