زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ پیمانه |
پودر کاسترد ۳ قاشق غذا خوری |
شکر ۵ قاشق غذا خوری |
گلاب ۱/۴ پیمانه |
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | شیر،کاسترد،گلاب،شکر رو باهم خوب مخلوط کرده روی حرارت متوسط قراردهید |
مرحله 2 | مرتب به هم بزنید که ته نگیره |
مرحله 3 | پودر ژلاتین رو در نصف استکان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه |
مرحله 4 | وقتی مواد به دمای جوش رسید ژلاتین شفاف رو اضافه کنید. |
مرحله 5 | و مرتب هم بزنید و بعد یک دقیقه حرارت رو خاموش کنید |
مرحله 6 | موادرو توی قالبی که از قبل چرب کردین بریزد و وقتی به دمای محیط رسید و از داغی افتاد توی یخچال بزارید تا زمانی که کاملا ببنده |