سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کرم وموس کرم ژله

کرم ژله
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
وانیل‏کمی
پودر ژلاتین ۲ قاشق چای خوری
خامه‏ ۱ پاکت
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
پودر ژله ۱ بسته
کرم ژله
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کرم ژله
روش ساخت
مرحله 1پودر ژلاتین و نصف لیوان شیر سرد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید تا اسفنجی شود.
مرحله 2نصف لیوان مابقی شیر را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و یا برای 50 ثانیه یا 1 دقیقه داخل مایکروویو قرار دهید، مراقب باشید شیر سر نرود.
مرحله 3زرده تخم مرغ و 2 تا 3 قاشق غذاخوی از شکر را خوب بزنید ( با ویسک دستی ) و بعد کم کم شیر داغ را به آن اضافه کرده و ویسک کنید (شیر داغ، در حال هم زدن زرده به اون اضافه شه که زرده نپزه!)
مرحله 4وانیل و شکر و ژلاتین اسفنجی شده در شیر سرد را به مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید، وقتی خوب مخلوط شد، کنار بگذارید تا کمی از داغی بیافتد.
مرحله 5نصف بسته پودر ژله دلخواه را با 1/2 لیوان آب جوش خوب مخلوط کرده و داخل مایکرویو یا بخار کتری بگذارید تا شفاف شود.
مرحله 6اکنون محلول شیر و زرده را همراه با خامه صبحانه و ژله ای که از داغی افتاده، مخلوط کنید. در حالت عادی میتوانید داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید و بعد از چند ساعت سرو کنید.
مرحله 7اگر میخواهید داخل کرم، از میوه یا شکلات و... ( بسته به طعم دلخواه ) استفاده کنید، اجازه دهید کرم در داخل یخچال یا ظرف حاوی یخ، نیم بند شود و سپس میوه یا شکلات را به آن اضافه کنید و سپس در قالب دلخواه بریزید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین