زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله پرتقال ۱ بسته |
آب ۱.۵ لیوان |
ژله پرتقال ۱ بسته |
آب ۱ لیوان |
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم |
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم |
شکر ۱-۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا یک بسته پودر ژله را با 1/5 لیوان آب جوش حل کرده کف یک ظرف پیرکس را کیسه فریزر انداخته ژله را داخل ظرف ریخته و در یخچال قرار داده تا ژله کاملا ببندد بعد از این که ژله کاملا سفت شد با کاتر گرد برش داده. |
مرحله 2 | پنیر خامه ای و خامه صبحانه را در ظرفی ریخته یک بسته پودر ژله را با 1 لیوان آب جوش حل کرده صبر کرده تا از حرارت بیفتد بعد به ترکیب خامه و پنیر اضافه کرده با همزن زده تا یکدست شود بعد در صورت دلخواه شکر را اضافه کرده مخلوط میکنیم. |
مرحله 3 | قالب نیم دایره سیلیکون را در سینی قرار داده تا نیمه کرم پرتقالی را ریخته در یخچال قرار داده تا کمی نیم بند شود ژله های برش داده را وسط کرم قرار داده و قالب را کامل با بقیه کرم پر کرده در یخچال قرار داده تا کاملا ببندد. |
مرحله 4 | وقتی کرم سفت شد کرم را داخل ظرف سرو برگردانده با یک شکوفه خامه فرم گرفته و یک برش کوچک پرتقال و یک پر نعنا تزیین میکنیم. |