زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر خامه ای ۶۰۰ گرم |
پودر قند ۱ پیمانه |
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه |
شکلات ۲۰۰ گرم |
خامه فرم گرفته ۲ پیمانه |
مرحله 1 | اول از همه شکلات روبه روش بن ماری آب کنید وکنار گذاشته تا سرد بشه. |
مرحله 2 | پنیرخامه ای رو باهمزن برقی بزنید تایکنواخت بشه.پودرقند وپودرکاکائو راروی پنیر الک کرده ومجددا هم بزنیدتا کاملا یکدست شود. |
مرحله 3 | شکلات سردشده رو به مواد اضافه کرده مجددا خوب هم میزنیم تا یکدست بشه تااین مرحله یک کرم شکلاتی سفت خواهید داشت. |
مرحله 4 | از مواد بچشیداگه نیاز میبینید بهش پودقند اضافه کنید.میزان استفاده از پودرقند بستگی به تلخی شکلات وشوری پنیر داره پس اگه از شکلات شیری استفاده میکنید یا از شیرینی زیاد خوشتون نمیاداز ابتدا تمام پودرقند رواضافه نکنید |
مرحله 5 | تاهمین مرحله هم یه کرم سفت وخوشمزه دارید ومیتوان از آن برای تزیین کردن کیک استفاده کرد اما برای داشتن کرم سبک ولطیف باید خامه فرم گرفته رو اضافه کنید. |
مرحله 6 | خامه رو به آرامی باکرم فولد میکنیم که هوای موجود درخامه از بین نرودانقدر فولدش میکنیم تا کرم یکنواخت بشه |
مرحله 7 | کرم ما آماده استفاده برای تزیین کیک ،تارت ،پای،چیز کیک،پارفه،ترایفل و......میباشد. |