زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ لیوان |
خامه ۱/۲ لیوان |
گلاب ۱/۲ لیوان |
پودر هل ۱ قاشق چای خوری |
پودر پسته ۱/۲ لیوان |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۱/۲ لیوان |
آب ۴ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا شکر وشیر راداخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود |
مرحله 2 | بعد از روی حرارت برمیداریم و بقیه مواد (غیر از پودر ژلاتین) رو به شیر وشکر اضافه میکنیم وباهمزن چند دقیقه هم میزنیم تاهمه مواد مخلوط شوند |
مرحله 3 | پودر ژلاتین رو به روش بن ماری داخل آب حل میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم وباز باهمزن به مدت چند دقیقه هم میزنیم |
مرحله 4 | کف قالب رو کمی چرب میکنیم ومواد کرم رو داخلش میریزیم وبه مدت هفت ساعت داخل یخچال میگذاریم تا کرم ما ببندد |