زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر عسل ۱/۲ قوطی |
شیر ۴ پیمانه |
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم |
خلال پسته ۱ فنجان |
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
شکر ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا شیر و شکر و نشاسته ذرت و شیر عسل رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید تا کمی شیر گرم بشه . و بعد بهش زرده تخم مرغ رو که با همزن زدید اضافه کنید و مدام هم بزنید تا موادتون کمی غلیظ بشه . |
مرحله 2 | و بعد از روی حرارت بردارید و بهش پودر ژلاتین رو که در کمی شیر به روش بنماری حل کردین اضافه کنید . |
مرحله 3 | و اجازه بدید تا موادتون کاملا خنک بشه و بعد بهش خامه و خلال پسته که آسیاب کردین و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و بعد داخل قالبی که خیلی کم چرب کردید بریزید و بذارید یخچال حدود ۶ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه. |