سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کرم وموس کرم پاتیسیر

کرم پاتیسیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شیر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
آرد ۱ قاشق سوپ خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر نشاسته ۲ قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق چای خوری
پودر قند ۲ قاشق چای خوری
خامه‏ ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
کرم پاتیسیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کرم پاتیسیر
روش ساخت
مرحله 1در یک قابلمه بزرگ، آرد، نشاسته و شکر را می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم. سپس کم کم شیر سرد را در آنها می ریزیم و مرتباً هم می زنیم تا کاملاً مخلوط و یکنواخت شود. قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتباً هم می زنیم تا به جوش آید و کمی غلیظ شود سپس آن را از روی حرارت برمی داریم.
مرحله 2با همزن برقی زرده تخم مرغ را می زنیم و آن را به مخلوط آرد و شیر اضافه می کنیم. در یک ظرف فلزی آب سرد ریخته و پودر ژلاتین را در آن می ریزیم و این ظرف را روی بخار آب قرار می دهیم تا ژلاتین کاملاً حل شود. این محلول را نیز به مواد اضافه می کنیم و تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم تا به حالت کِرم در آید
مرحله 3در یک ظرف دیگر خامه، وانیل و پودر قند را با همزن برقی خوب می زنیم تا خامه فرم بگیرد (می توان از خامه شیرینی پزی آماده استفاده کرد). سپس خامه را نیز به کِرم اضافه می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین