زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ پیمانه |
شکر ۶ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین ۲.۵ قاشق غذا خوری |
خامه ۱۰۰ گرم |
پودر نسکافه ۲ قاشق غذا خوری |
شیر ۲ پیمانه |
شکر ۶ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین ۲.۵ قاشق غذا خوری |
خامه ۱۰۰ گرم |
شکلات ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | برای تهیه کرم نسکافه ابتدا شیر و شکر و ژلاتین را مخلوط و روی بخار کتری بنماری میکنیم تا شکر و ژلاتین کاملا در شیر حل بشن؛سپس پودر نسکافه را اضافه و مخلوط میکنیم تا کاملا حل بشه؛در انتها خامه را کم کم به مایه اضافه میکنیم و هممیزنیم تا مایه کاملا یکدست بشه؛ |
مرحله 2 | برای تهیه کرم شکلات مانند کرم نسکافه ابتدا شیر و شکر و ژلاتین را مخلوط و بن ماری میکنیم تا کاملا حل بشن؛ سپس شکلات تخته ای را اضافه میکنیم و هممیزنیم تا شکلات کاملا در مایه ذوب بشه؛سپس خامه را مانند کرم نسکافه آرام و کم کم می افزاییم تا یکدست حل بشه و گلوله نشه؛ |
مرحله 3 | بعد از آماده شدن کرم ها اونها رو لایه لایه به صورت دلخواه در قالب یا ظرف مورد نظر میریزیم و با فواصل زمانی مناسب در یخچال قرار میدیم و بعد از بسته شدن هر لایه ؛ لایه بعدی را می افزاییم تا مایه کرم ها تمام شده و قالب پر بشه؛سپس به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال میذاریم و بعد ازین زمان از یخچال در میاریم؛ از قالب خارج کرده و سرو میکنیم؛ |