سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کرم وموس کرم موزی

کرم موزی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
خامه‏ ۱ بسته
شکر ۱/۲ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
موز ۳ عدد
پودر نسکافه ۱ بسته
کرم موزی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کرم موزی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا موز ها رو داخل غذا ساز پوره کنید .
مرحله 2شیر و شکر و پودر نسکافه را بجوشانید تا شکر کاملا حل شود ، مراقب باشید زیاد نجوشد ، فقط در حد حل شدن .
مرحله 3پودر ژلاتین را با دو‌ قاشق غذا خوری آب بن ماری کنید.
مرحله 4اجازه دهید شیر کاملا خنک شود سپس گلاب و پودر ژلاتین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله 5حالا خامه و موز را اضافه کنید و خوب آنها را مخلوط کنید ، من برای این کار از مخلوط کن برقی استفاده میکنم.
مرحله 6مواد را داخل قالب مورد نظر بریزید و 5الی 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
مرحله 7به هنگام سرو با یک چاقو کرم موزی را از دیواره های قالب جدا کرده سپس ظرف را 2-3 ثانیه در آب نیم گرم قرار دهید و در بشقابی که کف آن مرطوب می باشد برگردانده و تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین