سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کرم وموس کرم لیوانی

کرم لیوانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
تخم مرغ (زرده) ۴ عدد
شیر ۱.۵ لیوان
آب ۱/۲ لیوان
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق مربا خوری
زعفرانبه مقدار لازم
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۳/۴ لیوان
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
کرم لیوانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کرم لیوانی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (به روش بن ماری)حل کنید تا تمام دانه های ژلاتین در آب حل شده و مایع یکدست شود
مرحله 2زرده های تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده با همزن برقی با دور تند میزنیم تا مایع کرم رنگ و کش دار شود
مرحله 3شیر گرم را آرام آرام اضافه کرده و هم میزنیم(گرمای شیر اندازه ای باشد که کاملا آن را با انگشت تست میکنید متوجه شوید ولی دستتان نسوزد)
مرحله 4محلول ژلاتین را هم کم کم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
مرحله 5مایع به دست آمده را در دوظرف جدا گانه به دوقسمت تقسیم میکنیم به یک ظرف پودر کاکائو اضافه میکنیم و به ظرف دیگه زعفران ساییده و گلاب،اگر تمایل داریدوانیلی هم داشته باشید مایع را سه قسمت کنید و به آن یکی وانیل بزنید،یا بجای زعفرانی یا کاکائویی جایگزین کنید،ولی اگر سه قسمت کردید مقدار گلاب را کم کنید.
مرحله 6حالا مرحله مرحله از مزه های مختلف توی لیوان یا قالب مورد نظرتون بریزید مثلا اول طعم کاکائو سه تا چهار قاشق غذا خوری توی ظرف بریزید توی یخچال بگذارید تا ببنده بعد طعم زعفرانی را قاشق،قاشق روی لایه قبلی بریزید توجه داشته باشید که این کرم خیلی لطیف هست و باید به آرامی لایه های بعدی را اضافه کنید،به همین ترتیب ادامه میدیم تا مایع ها تمام شود
مرحله 7اگر فرصت راه راه درست کردن ندارید میتونید تمام طعم کاکائو رو اول توی قالب ها بریزید بعد از بستن تمام مواد با طعم زعفران یا وانیل را در مرحله بعد اضافه کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین