زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر عسل ۱ قوطی |
شیر ۱.۵ پیمانه |
خامه ۱ پاکت |
آب ۱ پیمانه |
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکلات تلخ ۵۰ گرم |
مرحله 1 | آب سرد را در ظرف مناسبی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و اجازه دهید تمام ذرات پودر ژلاتین با آب مرطوب گردند، آن را هم نزنید. |
مرحله 2 | سپس ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شوند و گه گاه آن را هم بزنید. شیرگرم را کم کم به شیر عسلی افزوده و هم بزنید |
مرحله 3 | وانیل را نیز به ژلاتین اضافه کرده و محلول ژلاتین را به شیر عسلی اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. |
مرحله 4 | خامه را در ظرفی دیگر هم زده و قاشق قاشق شیرعسلی رو اضافه میکنیم که همدما شوند اگر یکباره خامه به محلول شیرعسلی اضافه شود خوب ترکیب نمیشوند |
مرحله 5 | مایع را به دو قسمت تقسیم کنید شکلات تلخ را روی بخار آب ذوب کنید و به یکی از ظرفها اضافه کنید و هم بزنید |
مرحله 6 | قالب مناسب را کمی با روغن مایع چرب کرده و چربی اضافه را با دستمال پاک کنید.ابتدا مقداری از مخلوط شکلاتی را کف قالب بریزید قالب رو بمدت چهل و پنج دقیقه یا وقتی که کرم نیمبند شد به یخچال منتقل کنید بعد کمی مخلوط ساده و دوباره یخچال ..تا آخر و بمدت پنج ساعت توی یخچال نگهدارید تا کاملا ببندد. |