زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۳ لیوان |
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد |
شکر ۱۲ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرخالی |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۲ پیمانه |
بادامبه مقدار لازم |
وانیلچند قطره |
مرحله 1 | پودر ژلاتین رو روی آب بریزید و بگذارید چند دقیقه بمونه بعد هم بزنید و روی بخار کتری قرار بدین تا شفاف بشود. |
مرحله 2 | زرده تخم مرغ،وانیل،شکر را با همزن زده تا کرم رنگ شود،بعد پودر کاکائو را اضافه می کنیم |
مرحله 3 | یک لیوان شیر را جوشانده وبه مواد زرده اضافه و تند هم میزنیم،سپس بقیه شیر و ژلاتین را اضافه و هم میزنیم و در آخر بادام و خامه رو اضافه هم میزنیم و. در ظرف مورد نظر میریزیم و ۵الی۶ساعت در یخچال قرار میدهیم. |