زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
مواد لازم برای کرم0 |
شیر ۲ لیوان |
شکر ۷ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای کرم0 |
شیر ۲ لیوان |
شکر ۷ قاشق غذا خوری |
زعفران آب کرده ۲-۳ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای کرم0 |
شیر ۱ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۴ پیمانه |
آب ۱/۴ لیوان |
مرحله 1 | برای کرم شکلاتی تمام موادراکه توی دستورهست راباهم مخلوط میکنیم وروی حرارت گذاشته وقتی موادبه خوبی مخلوط شدو شیر به جوش اومدحرارت راخاموش کرده ومیگذاریم تاکمی خنک بشه وبعدداخل قالب ریخته وتوی یخچال میگذاریم تابسته بشه حدوددوساعت طول میکشه تابسته بشه |
مرحله 2 | برای کرم زعفرانی هم همون مراحلی که برای کرم شکلاتی انجام دادیم رابایدانجام بدیم فقط به جای پودرکاکائوزعفران آب زده میزنیم |
مرحله 3 | کرم سفیدشیروشکرراداخل یک ظرف مخلوط کرده خامه صبحانه راتوی یک ظرف دیگه خوب میزنیم تایکنواخت بشه پودرژلاتین رااول داخل آب سردکه توی دستورداشتیم مخلوط بعدآب داغ راداخلش ریخته وبعدروی بخارکتری بن ماری کرده تاشفاف بشه. |
مرحله 4 | برای کرم سفیدتمام موادی راکه آماده کردیم باهم خوب مخلوط میکنیم وبعدداخل قالب ریخته ومیگذاریم توی یخچال تابسته بشه کرم سفیدخیلی زودترازکرم قهوه ای وزعفرانی بسته میشه حدودنیم ساعت بیشترطول نمیکشه تابسته بشه کرم سفیداحتیاج به حرارت نداره. |