سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کرم وموس کرم زردآلو

کرم زردآلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
زردآلو ۵۰۰ گرم
خامه‏ ۱/۳ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری
شکر ۲۰۰ گرم
آب ۱ پیمانه
شیر ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شکر ۱/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
کرم زردآلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کرم زردآلو
روش ساخت
مرحله 1اول پوره زردآلو را آماده کنید:زردآلو را خوب شسته و هسته آن را جدا کنید همراه شکر و آب روی شعله قرار داده تا به جوش آید و زردآلوها نرم شود سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود سپس زردآلوها را از شربت جدا کرده و داخل غذاساز پوره کنید(من از صافی رد کردم تا کاملا پوره یکدست داشته باشم و پوست زردآلو ها از پوره جدا شود)
مرحله 2در مرحله بعد کرم وانیلی را آماده کنید:نشاسته ذرت و شکر و زرده تخم مرغ و مقداری از شیر را با همزن دستی خوب مخلوط کنید سپس بقیه شیر را هم اضافه کنید روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود مراقب باشید کرم را به حال خود رها نکنید چون ته میگیره در مرحله آخر وقتی غلیظ شد وانیل را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید روی کرم را بپوشانید و اجازه دهید در دمای محیط خنک شود
مرحله 3پودر ژلاتین را روی یک چهارم لیوان آب سرد پاشیده روی بخار کتری قرار دهید تا به روش بنماری کاملا در آب حل شود سپس اجازه دهید کاملا خنک شود
مرحله 4در مرحله آخر پوره زردآلو و کرم وانیلی و ژلاتین بنماری شده و خامه رو خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و درون قالب ریخته و برای حداقل سه تا چهار ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببنده بعد خارج کرده و نوش جان کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین