زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ پیمانه |
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد |
پودر ژلاتین ۶ قاشق چای خوری |
خامه ۱۰۰ گرم |
بستنی ۱۰۰ گرم |
شکر ۱.۵ پیمانه |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری |
پودر نارگیل ۳ قاشق سوپ خوری |
انگوربه تعداد لازم |
مرحله 1 | برای تهیه کرم دو رنگ نارگیل و شکلات ابتدا شیر، شکر و بستنی را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود. بعد از روی حرارت بردارید.سپس زردههای تخممرغ و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست و سبک شود. بعد زرده را به مخلوط شیر اضافه کرده، روی حرارت قرار دهید و دوباره 5 دقیقه آن را هم بزنید. پودر ژلاتین را با ۴/1 پیمانه آب مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم ( بنماری) بگذارید تا یکدست شود. |
مرحله 2 | ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر که از روی حرارت برداشتهاید افزوده، خامه و پودر نارگیل را هم اضافه کنید. |
مرحله 3 | در این مرحله از تهیه کرم دو رنگ نارگیل و شکلات مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت پودرکاکائو بزنید و نگه دارید اما لایه سفید را درون قالب ریخته و به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه - بسته به نوع فریزر - در فریزر بگذارید تا ببندد ولی یخ نزند. سپس لایه شکلاتی را روی آن بریزید و در یخچال به مدت ۸ ساعت بگذارید تا کاملا بسته شود. قالب دسر را داخل آب گرم بزنید و در ظرف مورد نظر برگردانید |
مرحله 4 | کرم دو رنگ نارگیل و شکلات را با انگور یاقوتی یا توتفرنگی تزیین کنید. |