زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
توت فرنگی ۱ پیمانه |
ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
بستنی ۱ پیمانه |
شیر ۲ پیمانه |
خامه ۲۰۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
پودر قند ۱ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا خامه و وانیل و بستنی و پنیر ماسکار پونه و پودر قند رو با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه و بعد توت فرنگی رو کاملا له کنید و به مواد اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید . |
مرحله 2 | شیر و ژلاتین رو روی حرارت بذارید تا ولرم بشه و ژلاتین داخل شیر کامل حل بشه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کاملا خنک بشه |
مرحله 3 | و بعد به مواد مخلوط خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد داخل لیوان تک نفره و یا داخل قالبی که خیلی کم چرب کردید بریزید و بذارید یخچال به مدت ۵ ساعت تا سفت بشه . |
مرحله 4 | تزیین کرم با ژله رولی :اگر خواستین دسرتون رو عین من با ژله رولی تزیین کنید . ژله رولی رو به دیواره لیوان یا قالب بچسبونید و نیم ساعت بذارید یخچال تا کاملا به دیواره بچسبن و بعد به آرومی مواد کرم رو روش بریزید و بذارید یخچال تا سفت بشه . |