سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کرم وموس کرم برولی کدوحلوایی

کرم برولی کدوحلوایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
خامه‏ ۱.۵ پیمانه
پودر دارچین ۱/۸ قاشق چای خوری
شیر ۱/۲ پیمانه
جوز هندینوک قاشق چای خوری
زنجبیلنوک قاشق چای خوری
پودر میخکنوک قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۴ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
پوره کدو حلوایی ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
کرم برولی کدوحلوایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کرم برولی کدوحلوایی
روش ساخت
مرحله 1 فر را با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید.
مرحله 2خامه، شیر، دارچین، جوزهندی، زنجبیل و میخک را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد. فورا شعله را خاموش کنید و آن را 15 دقیقه کنار بگذارید.
مرحله 3در یک کاسه بزرگ، زرده های تخم مرغ را با شکر معمولی مخلوط کنید. سپس به تدریج مخلوط گرم خامه را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. در ادامه پوره کدوحلوایی را اضافه کنید.
مرحله 4 مخلوط به دست آمده را داخل ظرف های کوچک سوفله بریزید، آنها را داخل ظرفی که تا نصفه آب دارد، قرار دهید و به همین شکل آنها را 30 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید.
مرحله 5این کاستارد باید هنگامی که ظرف را تکان می دهید، کمی لرزش داشته باشد. سفت شدن کرم‌بروله در زمان سرد شدن صورت می گیرد.
مرحله 6ظرف ها را از فر خارج کنید و 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا کمی خنک شوند. روی آنها کیسه پلاستیکی بکشید. مراقب باشید پلاستیک به مواد برخورد نکند. سپس 2 تا 24 ساعت آنها را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 7هنگام سرو، شکرهای قنادی و دانه درشت را روی کاستاردها بریزید و آنها را داخل فر قرار دهید. با حرارت بالا آنها را گرم کنید تا شکرها قهوه ای شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین