سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کرم وموس کرم بروله وانیلی

کرم بروله وانیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
خامه‏ ۴۲۵ گرم
تخم مرغ (زرده) ۵ عدد
شکر ۵۰ گرم
شیر ۱۰۰ میلی لیتر
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
کرم بروله وانیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کرم بروله وانیلی
روش ساخت
مرحله 1فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.شکر و زرده ها را به همراه وانیل خوب بزنید.
مرحله 2خامه و شیر را روی حرارت قرار دهید.به محض اینکه شروع کرد به جوشیدن ، از روی حرارت بردارید.کمی هم بزنید تا دما در کل مایع یکنواخت شود.
مرحله 3سپس به آرامی خامه داغ را به زرده اضافه کنید و همزمان با همزن مخلوط کرده تا تخم مرغ ها نبندند.
مرحله 4داخل یک ظرف پیرکس یا قالب را با آب جوش پر کنید ، ظرف مخصوص کرم را از مخلوط پر کرده و داخل آب قرار دهید.دقت شود که آب به اندازه یک و نیم سانتی متر عمق داشته باشد.
مرحله 5ظرف را به مدت ۵۰ دقیقه درون فر قرار دهید.بعد از پخت وسط کرم حالت ژله ای خواهد داشت و کمی شل است.مقداری شکر روی ظرف بپاشید. با استفاده از فندک آشپزخانه، با احتیاط شعله را روی شکر بگیرید تا کمی قهوه ای شود.
مرحله 6پس از خنک شدن ، ظرف ها را به مدت زمان حداقل یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین