سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کرم وموس کرم بروله شکلاتی

کرم بروله شکلاتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
خامه‏ ۲ فنجان
شکر ۱/۲ فنجان
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
شکلات ۱/۲ فنجان
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
آب ۸ فنجان
شکر ۶ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۴ عدد
کرم بروله شکلاتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کرم بروله شکلاتی
روش ساخت
مرحله 1 فر را با دمای 300 درجه فارنهایت (163 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید.
مرحله 2کرم را آماده کنید: خامه و نیمی از شکر (1/4 فنجان) و نمک را در یک روغن دان متوسط بریزید و روی شعله ی نسبتاً زیاد قرار دهید و جوش بیاورید و به آرامی هم بزنید. وقتی جوش آمد از روی شعله بردارید.
مرحله 3شکلات را آب کنید: شکلات خرد شده را در یک کاسه ی مناسب ماکروویو قرار دهید اما 1 قاشق سوپخوری از آن را کنار بگذارید تا در آخر اضافه کنید. کاسه را به مدت 20 ثانیه درون ماکروویو قرار دهید. هم بزنید سپس 20 ثانیه دیگر در ماکروویو قرار دهید و دوباره هم بزنید. باز هم حرارت بدهید تا شکلات آب شود. حالا شکلاتی را که قبلاً کنار گذاشته اید اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست
مرحله 4در یک کاسه ی بزرگ، زرده تخم مرغ ها را با باقیمانده ی شکر (1/4 فنجان) هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
مرحله 5تقریباً نیمی از خامه ی داغ را آرام آرام داخل تخم مرغ ها بریزید. در حین اینکار مخلوط را مدام با یک همزن هم بزنید. سپس مخلوط تخم مرغ و خامه را دوباره داخل روغن دان بریزید. در حین اینکار مخلوط را مدام با یک همزن هم بزنید.
مرحله 6مخلوط را به آهستگی داخل شکلات ها بریزید. در حین اینکار مخلوط را مدام با یک همزن هم بزنید.
مرحله 7مخلوط را از داخل یک صافی ریز رد کنید و صاف کنید.
مرحله 8ظرف ها را داخل یک تابه ی کیک پزی بزرگ یا سینی فر قرار دهید. سپس مخلوط شکلاتی را با ملاقه داخل 6 ظرف بکشید به طوری که تقریباً تا 3/4 آنها پر شود.
مرحله 9آنقدر آب داغ داخل تابه بریزید که تا نصف دیواره های ظرف ها بالا بیاید. 25 تا 30 دقیقه بپزید تا وسط دسر خودش را بگیرد.
مرحله 10ظرف ها را از داخل آب بیرون بیاورید و خشک کنید. حداقل 2 ساعت و حداکثر 3 روز در یخچال بگذارید.
مرحله 11ظرف ها را حداقل 30 دقیقه قبل از سرو کردن از یخچال بیرون بیاورید. درست قبل از سرو کردن روی هر ظرف یک لایه ی نازک شکر بپاشید.
مرحله 12با یک مشعل آشپزی، شکر را ذوب و کاراملی کنید.
مرحله 13قبل از سرو کردن اجازه بدهید کرم بروله حداقل 5 دقیقه تا زمانی که رویه اش سفت شود گوشه ای بماند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین