سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کرم وموس کرم انجلیس

کرم انجلیس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شیر ۱ پیمانه
خامه‏ ۱ پیمانه
پودر قند ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۴ عدد
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
کرم انجلیس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کرم انجلیس
روش ساخت
مرحله 1برای تهیه کرم انجلیس زرده‮های تخم‌مرغ را به آرامی در کاسه‮ای متوسط هم می‮زنیم.
مرحله 2شیر را همراه خامه، شکر و عصاره وانیل روی شعله ملایم قرار داده و تا قبل از رسیدن به نقطه جوش حرارت می‮دهیم.
مرحله 3سپس مخلوط شیر داغ را روی تخم مرغ می‮ریزیم، در حالی که مواد را پیوسته هم می‮زنیم به تابه بازمی‮گردانیم و با شعله بسیار کم حرارت می‮دهیم.
مرحله 4هم‮چنان ترکیب خود را با قاشق چوبی هم می‮زنیم و حدود 5 تا 6 دقیقه ادامه می‮دهیم تا به اندازه کافی سفت و غلیظ شده و یک لایه از آن پشت قاشق چوبی را بپوشاند.
مرحله 5مخلوط را در ظرفی مناسبی ریخته و روی کرم را با یک لایه سلفون یا نایلون می‮پوشانیم تا از رویه بستن کرم جلوگیری شود (توجه کنید که سطح ظرف را با سلفون نپوشانید بلکه سلفون را دقیقا روی کرم قرار دهید تا رویه‌ای تشکیل نشود). سپس تا زمان سرو در جای خنک قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین