سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات کراکر نمکی خانگی

کراکر نمکی خانگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۴ نفر
مواد لازم
پنیر چدار ۲۰۰ گرم
کره ۴ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آرد ۱ فنجان
آب ۲ قاشق غذا خوری
کراکر نمکی خانگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کراکر نمکی خانگی
روش ساخت
مرحله 1پنیر و کره رو با میکسر خوب می زنیم.
مرحله 2آرد رو اضافه میکنیم باز با میکسر مخلوط می کنیم تا به صورت گلوله های ریز در بیاد.
مرحله 3همینطور که میکسر در حال کار کردن است آب یخ را کم کم اضافه می کنیم.
مرحله 4کم کم خمیر حالت چسبندگی پیدا می کند (ممکن است آب بیشتری لازم باشد ولی با احتیاط و به تدریج اضافه کنید.)
مرحله 5خمیر رو به صورت یک گلوله پهن شده در میاریم.
مرحله 6خمیر رو لای کاغذ روغنی می پیچیم و خداقل یک ساعت در یخچال می گذاریم(این خمیر رو تا 5 روز در یخچال میشه نگه داشت).
مرحله 7برای پختن کراکر فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن می کنیم.
مرحله 8خمیر باید 20 دقیقه قبل از پختن بیرون از یخچال بماند.
مرحله 9یک تکه کاغذ روغنی به اندازه ظرف فر روی میز میگذاریم و خمیر را مستقیم روی این کاغذ پهن می کنیم.
مرحله 10ضخامت خمیر باید حدود نیم سانت باشد.
مرحله 11خمیر را به شکل مربع های 3 سانتی برش می زنیم.
مرحله 12و وسط هر مربع یک نقطه را سوراخ می کنیم. اینکار هم برای زیبایی کراکر است هم در خارج شدن بخار و نحوه پخت کراکر تاثیر دارد.
مرحله 13با یک کفگیر کراکر ها رو روی کاغذ از هم فاصله می دیم و کل کاغذ رو بلند می کنیم و داخل سینی فر قرار می دیم.
مرحله 14هر سینی کراکر حدود 15 دقیقه در فر می پزد. مواظب رنگ کراکر ها باشید که قهوه ای نشود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین