زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر چدار ۲۰۰ گرم |
کره ۴ قاشق غذا خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
آرد ۱ فنجان |
آب ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | پنیر و کره رو با میکسر خوب می زنیم. |
مرحله 2 | آرد رو اضافه میکنیم باز با میکسر مخلوط می کنیم تا به صورت گلوله های ریز در بیاد. |
مرحله 3 | همینطور که میکسر در حال کار کردن است آب یخ را کم کم اضافه می کنیم. |
مرحله 4 | کم کم خمیر حالت چسبندگی پیدا می کند (ممکن است آب بیشتری لازم باشد ولی با احتیاط و به تدریج اضافه کنید.) |
مرحله 5 | خمیر رو به صورت یک گلوله پهن شده در میاریم. |
مرحله 6 | خمیر رو لای کاغذ روغنی می پیچیم و خداقل یک ساعت در یخچال می گذاریم(این خمیر رو تا 5 روز در یخچال میشه نگه داشت). |
مرحله 7 | برای پختن کراکر فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن می کنیم. |
مرحله 8 | خمیر باید 20 دقیقه قبل از پختن بیرون از یخچال بماند. |
مرحله 9 | یک تکه کاغذ روغنی به اندازه ظرف فر روی میز میگذاریم و خمیر را مستقیم روی این کاغذ پهن می کنیم. |
مرحله 10 | ضخامت خمیر باید حدود نیم سانت باشد. |
مرحله 11 | خمیر را به شکل مربع های 3 سانتی برش می زنیم. |
مرحله 12 | و وسط هر مربع یک نقطه را سوراخ می کنیم. اینکار هم برای زیبایی کراکر است هم در خارج شدن بخار و نحوه پخت کراکر تاثیر دارد. |
مرحله 13 | با یک کفگیر کراکر ها رو روی کاغذ از هم فاصله می دیم و کل کاغذ رو بلند می کنیم و داخل سینی فر قرار می دیم. |
مرحله 14 | هر سینی کراکر حدود 15 دقیقه در فر می پزد. مواظب رنگ کراکر ها باشید که قهوه ای نشود. |