سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کرامپ کیک دارچین

کرامپ کیک دارچین
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
مواد لازم0
آرد ۱۲۵ گرم
شکر سفید ۶۵ گرم
شکر قهوه ای ۶۵ گرم
پودر دارچین ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
کره ۸۵ گرم
گردوبه مقدار لازم
آرد ۲۱۰ گرم
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۱۵۰ گرم
شکر سفید ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
عصاره وانیل ۱.۵ قاشق چای خوری
خامه ترش ۱ پیمانه
کرامپ کیک دارچین
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کرامپ کیک دارچین
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را در دمای 180درجه روشن کنید و بعد از آن قالب را چرب می کنیم.
مرحله 2برای تهیه ی کرامپ، اول آرد،شکر(قهوه ای و سفید) و همینطور نمک و را مخلوط کرده و بعد آن را الک می کنیم.
مرحله 3کره (هم دما با محیط) را به آن اضافه کرده و با چنگال مخلوط می کنیم . کرامپ را کنار می گذاریم .
مرحله 4آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را پس از مخلوط کردن 2 بار الک می کنیم .
مرحله 5کره را با سرعت متوسط 1 دقیقه با همزن، هم می زنیم تا خامه ای شکل شود و بعد شکر را اضافه می کنیم و 3 دقیقه هم میزنیم تا پوک و سبک شود.
مرحله 6تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. عصاره وانیل را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.
مرحله 7و در آخر در 3 مرحله به نوبت مواد (خشک) و خامه ترش ( ماست) را اضافه می کنیم و با همزن (سرعت کند) یا لیسک هم میزنیم (زیاد مواد را هم نزنید) .
مرحله 8نصف مایع را در قالب می گذاریم و کمی کرامپ روی آن می پاشیم .بعدباقی مایع را اضافه می کنیم. در آخرین لایه کرامپ را دوباره روی آن می گذاریم. کمی با دست آن را فشار می دهیم تا به مایع کیک بچسبد.
مرحله 9قالب کیک را درون فر گذاشته تا به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین