سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر کراسان با مربای انجیر

کراسان با مربای انجیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ پیمانه
آرد ۲.۵ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
مربا ۳ پیمانه
دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
پودر هل سبز ۱ قاشق چای خوری
کراسان با مربای انجیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کراسان با مربای انجیر
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شکر و کره آب شده را با هم مخلوط کنید تا شکر کمی حل شود. سپس 1 عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کاملا با مواد یکنواخت شود.
مرحله 2آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا کاملا هوا خورده و سبک شوند. آردرا با الک کم‌کم به مواد اضافه کنید و خوب مواد را ورز دهید تا درنهایت خمیر مناسبی ایجاد شود. خمیر را داخل ظرف چرب شده قرار داده و روی آن یک پارچه نمدار بکشید و يك ساعت در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله 3وقتی خمیر استراحت کرد، آن را روی میز آردپاشی‌شده باز کنید. تخم مرغ را شکسته و زرده و سفیده آن را جدا کنید، سپس سفیده را خوب مخلوط کرده و روی سطح خمیر بزنید. مربای انجیر را با دارچین و هل مخلوط کرده و روی خمیر بزنید و کل سطح آن را بپوشانید.
مرحله 4خمیر را به آرامی رول کرده و داخل سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آن زرده تخم مرغ مالیده و سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180درجه سانتی گراد گرم شده است قرار داده و آن را بپزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین