زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۲/۱/۲ پیمانه |
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
کره ۱۰۰ گرم |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
شکر ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری |
ادویه پلویی ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری |
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | برنج را از 1 تا 6 ساعت قبل از تهیه غذا پاک کرده، بشویید و با دو و نیم قاشق جای خوری نمک خیس کنید. |
مرحله 2 | گوشت چرخ كرده را داخل ظرفی بریزید و پیاز را رنده كرده و به آن بیفزایید و خوب ورز دهید و بعد فلفل قرمز و نصف قاشق چایخوری نمك را به آن بیفزایید و خوب مخلوط كرده و از مواد كوفته ریزه درست كنید. |
مرحله 3 | تابهای را روی حرارت قرار دهید و نیمی از كره را در تابه بریزید و اجازه دهید كاملا داغ شود.سپس كوفته ریزهها را در آن سرخ كنید. |
مرحله 4 | كدوحلوایی را پوست گرفته و آن را نصف كنید و داخل ان را خالی كرده و به صورت مربعی خرد كنید و به آن نمك و شكر را افزوده و در كره باقی مانده از سرخ شدن كوفته ریزه ها و كمی روغن اضافه كمی تفت دهید. |
مرحله 5 | سپس برنج را به مرحله آبكشی رسانده و آبكش كنید و از مایه گوشت و كدوحلوایی لای برنج بریزید و روی آن پیاز داغ و ادویه پلویی ریخته و پلو را دم كنید . |
مرحله 6 | زعفران را با بقیه كره آب شده مخلوط نموده و در اواخر طبخ روی پلو بدهید. |