زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۰ نفر |
مواد لازم |
---|
کدو حلوایی ۵۰۰ گرم |
روغن هسته انگور ۲ قاشق سوپ خوری |
پودر زیره ۱ قاشق سوپ خوری |
دانه انار ۱/۲ پیمانه |
مغز پسته ۱/۴ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | کدو حلوایی را بشویید، سپس آن را پوست بگیرید و به صورت تکه های 5 سانتی متری خرد کنید. تکه های کدو را آغشته به روغن کنید. سپس پودر زیره، نمک و فلفل رویآنها بریزید. کدوها را روی سینی فر بچینید. سینی را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کدوها کبابی شوند. |
مرحله 3 | بعد از زمان ذکر شده کدوها را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شوند، سپس آن ها را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید. |
مرحله 4 | در یک کاسه کوچک، مغز پسته و دانه های انار را با هم مخلوط کنید.سپس آن ها را داخل ظرف، روی تکه های کدو بریزید.حالا می توانید آن را سرو کنید. |