زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
نمکبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
زعفرانبه مقدار لازم |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
گوشت چرخ کرده ۱ پیمانه |
برنج ۲ پیمانه |
کدو حلوایی ۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا پس از پوست كندن و خرد كردن كدو حلوایی به صورت نگینی آن را در تابه همراه با شكر تفت میدهیم. در ظرفی جدا گوشت چرخكرده را پس از ورز دادن به صورت كله گنجشكی گلوله كرده و با روغن به آرامی سرخ میكنیم. |
مرحله 2 | پیاز نگینی شده را با روغن تفت میدهیم. برنج را كه از قبل شستهایم آبكشی كرده و در آب در حال جوش میریزیم تا پخته شود. |
مرحله 3 | آب برنج را گرفته ته قابلمه را آب و روغن میریزیم سپس برنج ساده را كف قابلمه میریزیم و بر روی آن لایهای نازك از پیازداغ، كدو و گوشت میریزیم. |
مرحله 4 | مجددا روی مخلوط را برنج ساده میریزیم. این عمل را تا انتهای برنج و مخلوط ادامه میدهیم. قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم و برنج را دم میكنیم. |
مرحله 5 | 1)در این گونه پلوها به یاد داشته باشید كه به گوشت هیچ افزودنی اضافه نمیكنیم. |
مرحله 6 | 2)اگر از گوشت تكه ای استفاده میكنید آن را با افزودنی های دلخواه آبپز كرده و اجازه دهید مقدار خیلی كمی زنده تر باشد و بعد آن را به همراه بقیه مواد لا به لای برنج دهید. |
مرحله 7 | 3)بهتر است برای این غذا ته چین گوشت قرار دهید. |
مرحله 8 | 4)اگر دوست دارید مقداری فلفل دلمه ای قرمز را هم به صورت نگینی خرد كرده و بعد از تفت دادن یا پختن با شكر بین برنج قرار دهید. |