زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد نخودچی ۲ قاشق سوپ خوری |
زردچوبهبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
نمکبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۲ عدد |
برگ کاری ۵ عدد |
سیاه دانه ۱/۲ قاشق سوپ خوری |
زنجبیل ۱/۲ قاشق سوپ خوری |
سیر ۱ قاشق سوپ خوری |
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری |
پودر نارگیل ۲ قاشق سوپ خوری |
گوجه فرنگی ۱.۵ کیلوگرم |
تمر هندی ۱ بسته |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را پوست گرفته و در صورت تمایل خرد کنید و آن را داخل فر یا قابلمه نچسب به صورت تنوری بپزید .تمر هندی را با آب مخلوط کرده و خوب چنگ بزنید و بعد از صافی رد کنید تا آب آن کاملا گرفته شود. |
مرحله 2 | پودر زیره را با روغن یا کره تفت دهید.تخم مرغها را آب پز کنید و گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و بعد رنده بزنید. |
مرحله 3 | همه مواد به جز تخم مرغ و آرد نخودچی را در آب گوجهفرنگی و آب تمرهندی صاف شده ریخته، روی حرارت بگذارید تا بپزند. بعد از پختن از صافی رد کرده یا میکس کنید. |
مرحله 4 | آرد نخودچی را در آب سرد حل کرده، به مواد اضافه کنید. بگذارید کمی غلیظ شود. بعد از جا افتادن در ظرف گودی کشیده، با تخممرغهای آبپز حلقهشده تزیین کنید. |