سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



هندی کت(سوپ گوجه فرنگی هندی)

کت(سوپ گوجه فرنگی هندی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد نخودچی ۲ قاشق سوپ خوری
زردچوبهبه مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
نمکبه مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
برگ کاری ۵ عدد
سیاه دانه ۱/۲ قاشق سوپ خوری
زنجبیل ۱/۲ قاشق سوپ خوری
سیر ۱ قاشق سوپ خوری
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل ۲ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی ۱.۵ کیلوگرم
تمر هندی ۱ بسته
کت(سوپ گوجه فرنگی هندی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کت(سوپ گوجه فرنگی هندی)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پیاز را پوست گرفته و در صورت تمایل خرد کنید و آن را داخل فر یا قابلمه نچسب به صورت تنوری بپزید .تمر هندی را با آب مخلوط کرده و خوب چنگ بزنید و بعد از صافی رد کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.
مرحله 2پودر زیره را با روغن یا کره تفت دهید.تخم مرغها را آب پز کنید و گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و بعد رنده بزنید.
مرحله 3همه مواد به جز تخم مرغ و آرد نخودچی را در آب گوجه‌فرنگی و آب تمرهندی صاف شده ریخته، روی حرارت بگذارید تا بپزند. بعد از پختن از صافی رد کرده یا میکس کنید.
مرحله 4آرد نخودچی را در آب سرد حل کرده، به مواد اضافه کنید. بگذارید کمی غلیظ شود. بعد از جا افتادن در ظرف گودی کشیده، با تخم‌مرغ‌های آب‌پز حلقه‌شده تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین