سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج کته

کته
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
آب ۶ پیمانه
روغن ۲ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم
کته
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کته
روش ساخت
مرحله 1درست‌کردن کته به مراتب ساده‌ تر و سریع‌ تر از چلوی ساده است و در کنار انواع کباب طعمی مطبوع و دلپذیر دارد. در صورتی که مایل باشید، می‌توانید در ازای هر پیمانه برنج، یک قاشق ماست ساده در آب و روغن بریزیم. به این‌ صورت کته‌ای سفیدتر و خوشمزه‌تر، همراه با ته‌دیگی دلپذیرتر خواهید‌داشت.
مرحله 2ابتدا آب و نمک و روغن را می‌گذاریم کامل جوش بیاید و بعد برنج را به آن اضافه می‌کنیم. وقتی آب برنج کشیده‌شد، موقع دم‌کردنِ آن است. برنج را به شکل مخروطی در‌می‌آوریم
مرحله 3حرارت شعله را کم می‌کنیم و درِ قابلمۀ برنج دم‌کنی می‌گذاریم
مرحله 4اگر از پلوپز برای درست‌کردن برنج استفاده می‌کنید، دقت‌کنید که اندازۀ آب در ازای هر پیمانه برنج فقط یک پیمانه باشد. بهتر است درجهٔ ته‌دیگ را اول روی کمترین‌حد بگذارید و وقتی یک بار پلو‌پز خاموش‌شد، دوباره درجه را به دلخواه تنظیم کنید. هنگام استفاده از پلوپز نیز بگذارید آب کاملاً جوش بیاید و بعد برنج را داخل آن بریزید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین