زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ پیمانه |
عدس ۱ پیمانه |
لوبیا چیتی ۱ پیمانه |
هویج ۱ پیمانه |
کلم ۵۰۰ گرم |
سبزی ۱۵۰ گرم |
پیاز ۲ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
زعفرانبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا لوبیا چیتی و عدس را جداگانه پخته و در انتهای پخت به آنها نمك و فلفل میزنیم تا طعمدار شوند. كلم و هویج را به پیاز سرخ شده افزوده و با كمی روغن تفت میدهیم. |
مرحله 2 | نمك، فلفل و زردچوبه را به آنها اضافه كرده، سپس سبزی را نیز تفت داده و كنار میگذاریم. برنج شسته شده را با پنج پیمانه آب درون قابلمه روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود. |
مرحله 3 | كمی نمك و روغن داخل آن ریخته و تمام مواد را به آن اضافه میكنیم تا مثل استانبولی برنج دم بكشد و به صورت كته آن را میپزیم و در آخر آب زعفران روی آن ریخته و سرو مینماییم. |