سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج کته زعفرانی

کته زعفرانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
زعفران ۵ قاشق غذا خوری
کرهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
آب ۴ پیمانه
شیر ۲ پیمانه
کته زعفرانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کته زعفرانی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا برنج را شسته و با مقداری نمك و آب سرد به مدت 1ساعت خیس كنسد.
مرحله 2مقداری زعفران ساییده شده را با آب جوش مخلوط كرده و خوب هم بزنید تا در آن حل شود.سپس ظرف محتوی زعفران را تقریبا نیم ساعت با درپوش روی سماور بگذارید تا كاملا دم كشیده و رنگ باز كند.
مرحله 3برنج را به همراه آب و شیر داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید برنج بجوشد سپس كمی نمك به آن افزوده و مخلوط كنید.اجازه دهید آب برنج تقریبا تبخیر شود و بعد كمی روغن یا كره را به همراه زعفران به برنج افزوده و آن را مخلوط كرده و دم بیندازید(مثل كته).
مرحله 4بعد از نیم ساعت تا 45 دقیقه كه برنج دم كشید قابلمه را داخل مقداری آب سرد قرار داده و بعد از چند ثانیه بردارید تا ته دیگ شما به راحتی جدا شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین