زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
سبزی ۵۰۰-۱۰۰ گرم |
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم |
برنج ۳ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
مرحله 1 | ابتدا گوجهفرنگیها را شسته و آنها را برای لحظهای در آب در حال جوش بیندازید. سپس پوست و تخم آنها را جدا كرده و به صورت فیله درآورید. |
مرحله 2 | فیلهها را رنده كنید یا در مخلوط كن بریزید. پوره گوجهفرنگی به دست آمده را همراه با روغن، كمی زردچوبه و پیاز داغ در قابلمه بریزید تا جوش بیاید. |
مرحله 3 | برنج را شسته و كمی خیس كنید و بعد به آن بیفزایید و آب برنج را اندازه كنید (حدود 5 پیمانه آب كافی است). |
مرحله 4 | پس از جوش آمدن، سبزیهای خرد شده را اضافه كنید و اجازه دهید تا برنج دم بكشد. سپس آن را سرو كنید. |