زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سوخاری ۲۰۰ گرم |
سیب زمینی پخته شده ۳۰۰ گرم |
نان باگت ۲ عدد |
تخم مرغ ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
پیاز ۵۰ گرم |
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۳ قاشق چای خوری |
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری |
دانه گشنیز ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمکبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سیب زمینی راآب پزمی کنیم.بعدازپخته شدن وپوست گرفتن آن را در یخچال می گذاریم تاسردشود. |
مرحله 2 | نان باگت هاراکمی آب میزنیم نرم که شدازچرخ ردمی کنیم وروی سیب زمینی می ریزیم.تخم مرغ وگوشت چرخ کرده و پیازرنده شده باموادترکیب می کنیم. |
مرحله 3 | نمک،فلفل،زردچوبه،پودرسیرودانه گشنیزراباموادمخلوط میکنیم.برای اینکه این موادبه دست نچسبدآردسوخاری رااضافه میکنیم.به مرور بایدمایه ای سفت بدست بیایدوبدست نچسبد.مایع کتلت آماده است. |
مرحله 4 | روغن رادرماهیتابه می ریزیم وروی شعله میگذاریم.ازمایع کتلت گلوله ای برداشته وروی تخته کارباکف دست به چپ وراست می غلتانیم وباپهنای کاردبه شکل کتلت درمی آوریم |
مرحله 5 | ودرروغن بسیارداغ می اندازیم هردوطرف کتلت که سرخ شدآماده مصرف است. |