سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی کتلت

کتلت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آرد سوخاری ۲۰۰ گرم
سیب زمینی پخته شده ۳۰۰ گرم
نان باگت ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۵۰ گرم
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۳ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
دانه گشنیز ۱/۲ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
کتلت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کتلت
روش ساخت
مرحله 1سیب زمینی راآب پزمی کنیم.بعدازپخته شدن وپوست گرفتن آن را در یخچال می گذاریم تاسردشود.
مرحله 2نان باگت هاراکمی آب میزنیم نرم که شدازچرخ ردمی کنیم وروی سیب زمینی می ریزیم.تخم مرغ وگوشت چرخ کرده و پیازرنده شده باموادترکیب می کنیم.
مرحله 3نمک،فلفل،زردچوبه،پودرسیرودانه گشنیزراباموادمخلوط میکنیم.برای اینکه این موادبه دست نچسبدآردسوخاری رااضافه میکنیم.به مرور بایدمایه ای سفت بدست بیایدوبدست نچسبد.مایع کتلت آماده است.
مرحله 4روغن رادرماهیتابه می ریزیم وروی شعله میگذاریم.ازمایع کتلت گلوله ای برداشته وروی تخته کارباکف دست به چپ وراست می غلتانیم وباپهنای کاردبه شکل کتلت درمی آوریم
مرحله 5ودرروغن بسیارداغ می اندازیم هردوطرف کتلت که سرخ شدآماده مصرف است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین