سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی کتلت گیاهی با سس زنجبیلی

کتلت گیاهی با سس زنجبیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
سیب زمینی ۳ عدد
هویج ۱ عدد
پیازچه ۱ عدد
کنجد ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
پودر موسیر ۱ قاشق چای خوری
زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری
خرده نان ۱ قاشق غذا خوری
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری
آرد سوخاریبه مقدار لازم
زعفران ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
نعنا ۱/۲ لیوان
گشنیز ۱/۲ لیوان
زنجبیل ۱ قطعه
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۱ قاشق چای خوری
عسل ۲ قاشق چای خوری
آبلیموبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
زعفران ۱ قاشق غذا خوری
کتلت گیاهی با سس زنجبیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کتلت گیاهی با سس زنجبیلی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست بكنید و به صورت حلقه ای خرد كرده و با مقدار كمی روغن زیتون و نمك و آب بپزید تا كامل پخته شده و آبش تمام شود.سپس آنها را به صورت پوره در آورید(با میكسر یا گوشتكوب).
مرحله 2پیازچه را شسته و ساطوری كنید و به همراه پودر سیر ، خرده نان ، زیره سیاه ، زردچوبه و نمک و فلفل به سیب زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
مرحله 3پس از اینکه تمام مواد مخلوط شدند هویج رنده شده و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا مایه کتلت یکدست شود ، آرد سوخاری و کنجد را مخلوط کنید سپس تکه هایی از مایه کتلت بردارید و شکل دهید و داخل مخلوط آرد و کنجد بزنید تا تمام سطح کتلت به مواد آغشته شود.
مرحله 4ته تابه نچسبی را کمی چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس کتلت ها را داخل تابه بچینید و درپوش بگذارید .پس از اینکه یک طرف کتلت طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.این بار درپوش را بردارید.
مرحله 5طرز تهیه سس:
مرحله 6تمام مواد را داخل میکسر بریزید و مقدار بسیار کمی آب اضافه کنید و بزنید تا سس یکدستی بدست بیاید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین