زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۳ عدد |
هویج ۱ عدد |
پیازچه ۱ عدد |
کنجد ۲ قاشق غذا خوری |
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری |
پودر موسیر ۱ قاشق چای خوری |
زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری |
خرده نان ۱ قاشق غذا خوری |
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری |
آرد سوخاریبه مقدار لازم |
زعفران ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
نعنا ۱/۲ لیوان |
گشنیز ۱/۲ لیوان |
زنجبیل ۱ قطعه |
سیر ۲ حبه |
روغن زیتون ۱ قاشق چای خوری |
عسل ۲ قاشق چای خوری |
آبلیموبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
زعفران ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست بكنید و به صورت حلقه ای خرد كرده و با مقدار كمی روغن زیتون و نمك و آب بپزید تا كامل پخته شده و آبش تمام شود.سپس آنها را به صورت پوره در آورید(با میكسر یا گوشتكوب). |
مرحله 2 | پیازچه را شسته و ساطوری كنید و به همراه پودر سیر ، خرده نان ، زیره سیاه ، زردچوبه و نمک و فلفل به سیب زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. |
مرحله 3 | پس از اینکه تمام مواد مخلوط شدند هویج رنده شده و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا مایه کتلت یکدست شود ، آرد سوخاری و کنجد را مخلوط کنید سپس تکه هایی از مایه کتلت بردارید و شکل دهید و داخل مخلوط آرد و کنجد بزنید تا تمام سطح کتلت به مواد آغشته شود. |
مرحله 4 | ته تابه نچسبی را کمی چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس کتلت ها را داخل تابه بچینید و درپوش بگذارید .پس از اینکه یک طرف کتلت طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.این بار درپوش را بردارید. |
مرحله 5 | طرز تهیه سس: |
مرحله 6 | تمام مواد را داخل میکسر بریزید و مقدار بسیار کمی آب اضافه کنید و بزنید تا سس یکدستی بدست بیاید |