سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی کتلت گوشت

کتلت گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
نان خشک ۱ فنجان
جعفری ۱ قاشق غذا خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۳۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کتلت گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کتلت گوشت
روش ساخت
مرحله 1تو یه کاسه عمیق، گوشت رو کمی ورز داده سپس به شکل کتلت در میاریم.
مرحله 2نان خشک ، جعفری و پنیر رو تو ظرف جداگانه مخلوط می کنیم
مرحله 3آرد رو تو یه بشقاب پخش میکنیم.
مرحله 4تخم مرغ رو هم تو یه کاسه دیگه ریخته و هم میزنیم تا سفیده و زرده مخلوط بشه.
مرحله 5بعد از اینکه به کتلت ها شکل دادیم یا قالب گیری کردیم، دو طرفشون رو تو آرد میزنیم تا کاملا پوشیده بشن سپس تکون میدیم تا آرد اضافی بریزه.
مرحله 6حالا کتلت آغشته به آرد رو تو تخم مرغ میزنیم و بعد از اون تو مخلوط نان خشک میزنیم تا کاملا با موادمون پوشیده بشه.
مرحله 7کتلت ها رو تو ظرف در دار گذاشته و 20 دقیقه تو یخچال میذاریم.
مرحله 8روغن رو توی ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط گرم میکنیم. سپس کتلت ها رو توی روغن میذاریم تا دو طرفش پخته و قهوه ای بشه. بعد از آماده شدن، روی دستمال تمیزی میذاریم تا روغن اضافه گرفته بشه.
مرحله 9کتلت ها رو با کاهو و سس قرمز سرو میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین