زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
نان خشک ۱ فنجان |
جعفری ۱ قاشق غذا خوری |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ قاشق غذا خوری |
آرد ۳۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | تو یه کاسه عمیق، گوشت رو کمی ورز داده سپس به شکل کتلت در میاریم. |
مرحله 2 | نان خشک ، جعفری و پنیر رو تو ظرف جداگانه مخلوط می کنیم |
مرحله 3 | آرد رو تو یه بشقاب پخش میکنیم. |
مرحله 4 | تخم مرغ رو هم تو یه کاسه دیگه ریخته و هم میزنیم تا سفیده و زرده مخلوط بشه. |
مرحله 5 | بعد از اینکه به کتلت ها شکل دادیم یا قالب گیری کردیم، دو طرفشون رو تو آرد میزنیم تا کاملا پوشیده بشن سپس تکون میدیم تا آرد اضافی بریزه. |
مرحله 6 | حالا کتلت آغشته به آرد رو تو تخم مرغ میزنیم و بعد از اون تو مخلوط نان خشک میزنیم تا کاملا با موادمون پوشیده بشه. |
مرحله 7 | کتلت ها رو تو ظرف در دار گذاشته و 20 دقیقه تو یخچال میذاریم. |
مرحله 8 | روغن رو توی ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط گرم میکنیم. سپس کتلت ها رو توی روغن میذاریم تا دو طرفش پخته و قهوه ای بشه. بعد از آماده شدن، روی دستمال تمیزی میذاریم تا روغن اضافه گرفته بشه. |
مرحله 9 | کتلت ها رو با کاهو و سس قرمز سرو میکنیم. |