زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کلم بروکلی ۱ عدد |
تخم مرغ ۱ عدد |
آرد ۳/۴ لیوان |
شیر ۱/۲ لیوان |
پنیر پیتزا ۱/۳ پیمانه |
سیر ۲ حبه |
زعفران ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا كلم بروكلی را كاملا بشوید اما آن را باز نكنید!سپس داخل قابلمه ای مقداری آب و نمك را به جوش بیاورید و کلم بروکلی ها را داخل آن بیندازید و 5 دقیقه بگذارید بجوشد سپس آن را آبكش كرده با آب سرد بشویید و داخل آبكش قرار دهید تا آب اضافه آن برود. |
مرحله 2 | آرد را با نمك مخلوط كرده و 3بار الك كنید و كنار بگذارید. تخم مرغ را داخل ظرفی بشكنید و با چنگال كمی بزنید و بعد و شیر را داخل ظرف بریزید و هم بزنید تا کف کند سپس سیر را رنده كرده و به مواد اضافه كنید و بعد پنیر پیتزای رنده شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.سپس آرد را كم كم به مواد اضافه كنید و هم بزنید. |
مرحله 3 | کلم بروکلی را با چنگال کلم ها را له کنید و به مواد اضافه كنید .باید انقدر با پشت چنگال فشار دهید تا مواد یکدست شوند و تکه های بزرگ کلم داخل مایه کوکو نباشد.سپس در صورت تمایل زعفران را به مواد اضافه كنید. |
مرحله 4 | تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن بریزید ، پس از داغ شدن روغن با قاشق مقداری از مایه کتلت بردارید و داخل تابه بریزید و پهن کنید و بعد درپوش ظرف را قرار دهید ، پس از اینکه یک طرف سرخ شد كتلت را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.البته این بار بدون درپوش! |