زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم |
گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چای خوری |
پیاز سفید ۵۰ گرم |
سیر ۴ حبه |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
گشنیز ۲ قاشق سوپ خوری |
برگ نعنا ۲ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
نان تست ۲ تکه |
نمک و روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک ظرف گود بزرگ ریخته و با دست به مدت 4 تا 5 دقیقه ورز دهید، سپس ادویه گرام ماسالا، 4 حبه سیر له شده، پیاز سفید رنده شده، زنجبیل، گشنیز و نعنای خرد شده، کمی نمک و تخممرغ ها را به آن اضافه کنید. حالا این مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا گوشت خودش را بگیرد. |
مرحله 2 | تکههای نان را به مدت 5 دقیقه در آب خیس کنید و به مواد اضافه کنید. بگذارید تا نان به خوبی با مواد مخلوط شود. نان اضافه شده در این مرحله به چسبندگی بهتر کتلت کمک میکند. |
مرحله 3 | روغن را داخل تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس کتلتهای خود را داخل قالب گرد ریخته یا با کمک دست آنها را شکل داده و داخل تابه بریزید. برای سرخ شدن هر سمت از کتلت 4-3 دقیقه کافی است. |
مرحله 4 | بعد از بیرون آوردن کتلت ها از داخل روغن، آن ها را روی حوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود. |