سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی کتلت هندی لقمه ای

کتلت هندی لقمه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چای خوری
پیاز سفید ۵۰ گرم
سیر ۴ حبه
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
گشنیز ۲ قاشق سوپ خوری
برگ نعنا ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۲ عدد
نان تست ۲ تکه
نمک و روغنبه مقدار لازم
کتلت هندی لقمه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کتلت هندی لقمه ای
روش ساخت
مرحله 1ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک ظرف گود بزرگ ریخته و با دست به مدت 4 تا 5 دقیقه ورز دهید، سپس ادویه گرام ماسالا، 4 حبه سیر له شده، پیاز سفید رنده شده، زنجبیل، گشنیز و نعنای خرد شده، کمی نمک و تخم‌مرغ ها را به آن اضافه کنید. حالا این مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا گوشت خودش را بگیرد.
مرحله 2تکه‌های نان را به مدت 5 دقیقه در آب خیس کنید و به مواد اضافه کنید. بگذارید تا نان به خوبی با مواد مخلوط شود. نان اضافه شده در این مرحله به چسبندگی بهتر کتلت کمک می‌کند.
مرحله 3روغن را داخل تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس کتلت‌های خود را داخل قالب گرد ریخته یا با کمک دست آن‌ها را شکل داده و داخل تابه بریزید. برای سرخ شدن هر سمت از کتلت 4-3 دقیقه کافی است.
مرحله 4بعد از بیرون آوردن کتلت ها از داخل روغن، آن ها را روی حوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین