زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
پودر سوخاریبه مقدار لازم |
تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم |
قارچ ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
مرحله 1 | ابتدا استخوانهای مرغ راجدا میکنیم ومرغ را میکس میکنیم بصورت خام. |
مرحله 2 | پیاز را رنده ی ریزکرده وآبش رامیگیریم.تفاله ی پیاز ونمک وفلفل وزردچوبه رابه مرغ اضافه میکنیم وخوب ورز میدهیم.مواد را داخل یخچال میزاریم تا استراحت کنه.۱ساعت کافیه. |
مرحله 3 | حالا قارچ وفلفل دلمه ای رو ریز خردکرده وتوروغن تفت میدیم. |
مرحله 4 | مواد کتلت که مرغ هست رابه اندازه ی گلوله های متوسط در میاریم وکف دست پهن میکنیم.بعد میزاریمش روی یه مشما فریزر که از وسط بازش کردیم.قارچ وفلفل دلمه رو یه طرف کتلت میریزیم وپنیر رو روش میریزیم.بکمک مشما طرف دیگر کتلت را میزاریم روی مواد و خوب میبندیم که مواد میانی خارج نشه. |
مرحله 5 | حالا کتلت را از هر دوطرف خوب به سفیده ی تخم مرغ آغشته میکنیم .وسپس داخل پودر سوخاری قرار میدیم.همه جاش باید آغشته به پودر سوخاری بشه. |
مرحله 6 | در روغن گرم شده وباشعله ی ملایم کتلت هارو سرخ میکنیم.با حوصله اینکارو انجام بدین که نسوزه.در کنار سیب زمینی سرخ شده وقارچ سرخ شده سرو کنین. |