زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گشنیز ۱ فنجان |
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری |
سیر ۲ حبه |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۱/۳ فنجان |
ماهی ۴ برش |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
لیمو ترش ۲ عدد |
گشنیزبه مقدار لازم |
کرهبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | گشنیز، زیره، فلفل قرمز، سیر، روغن، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه رو تو غذاساز ریخته تا مخلوط بشن و یا با هم تو ظرف میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم. |
مرحله 2 | کتلت های ماهی رو به مواد اضافه کرده و میچرخونیم تا ماهی کاملا پوشیده از مواد بشه. سپس تو ظرف در بسته بمدت 1 ساعت تو یخچال میذاریم. |
مرحله 3 | ماهی تابه رو کاملا با کره چرب کرده و روی حرارت متوسط گرم میکنیم سپس ماهی رو تو ماهی تابه گذاشته هر دو طرفش رو حرارت میدیم تا پخته و برشته بشه. |
مرحله 4 | قبل از سرو با گوجه، برگ گشنیز و برش های لیمو ترش تزئین میکنیم. |
مرحله 5 | میتونیم در کنار برنج یا به تنهایی سرو کنیم. |