زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
سیر ۲ حبه |
گرد لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری |
زعفران ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
سیب زمینی ۲ عدد |
پنیر پیتزا ۵ قاشق سوپ خوری |
فیله ماهی ۳۰۰ گرم |
برگ بو ۲ عدد |
لیمو ترش ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
آرد سوخاریبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرف در داری ماهی را به همراه پیاز خرد شده،سیر خرد شده،برگ بو،لیمو ترش نصف شده و مقدار كمی زعفران قرار داده و در ظرف را ببندید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا حداقل 2ساعت مانده و مزه دار شود. |
مرحله 2 | سپس ماهی را از مواد اضافه جدا كرده و داخل روغن فراوان سرخ كنید. |
مرحله 3 | سیب زمینی ها را با مقداری آب و نمك بپزید و بعد پوست گرفته و خوب له كنید تا پوره شوند سپس ماهی را به آن اضافه كرده و داخل میكسر بریزید تا كاملا مخلوط شوند. |
مرحله 4 | سپس پنیر پیتزای رنده شده ، جعفری خرد شده ، تخم مرغ،گرد لیمو،نمک،فلفل و زعفران را به آنها اضافه كرده و با دست مخلوط كنید. |
مرحله 5 | داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، با قاشق از مایه کتلت بردارید و داخل ارد سوخاری بغلتانید وداخل روغن داغ قرار دهید ، با فشار پشت قاشق کمی کتلت را پهن کنید ، اجازه دهید یک طرف کتلت طلایی شود (با درپوش)سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود.(بدون درپوش) |